Beltéri növények, amelyek kevés fényt igényelnek

Beltéri növények, amelyek kevés fényt igényelnek
Beltéri növények, amelyek kevés fényt igényelnek

A modern korszak hagyott hátra (az idő nagy részében) a nagy ablakokkal rendelkező házak, amelyek sok fényt engednek át, sok embernek ki kell rendeznie a nem túl nagy ablakokat, és ezért azt gondolják, hogy lemondjanak magáról, hogy nem rendelkeznek otthon. Vannak azonban olyan beltéri növények, amelyek kevés fényt igényelnek és problémamentesen nőhetnek sötétebb környezetben, vagy mesterséges megvilágítással rendelkező irodákban, némileg szűkösek. Ha ebben a helyzetben vagyunk, az alapvető tanács az, hogy kiválasszuk azokat a növényeket, amelyeknek nagyon sötét lombja van . A sötétzöld szín az idő nagy részében azt jelenti, hogy a növények nagyon hatékonyak a fotoszintézis folyamatának végrehajtásakor , és kevesebb napfény mellett képesek túlélni. De ezen túlmenően szeretnék ajánlani egy csomó olyan beltéri növényt, amely kevés fényt igényel és nagyon jól alkalmazkodik az adott környezethez.

11 beltéri növény, amelyek kevés fényt igényelnek

 

 

Gyakori hiba, hogy azt hiszik, hogy ha több műtrágya mennyisége és az öntözés lehet kompenzálni ezt a hiányát világítás, azonban ez a túlzott evés és a túlzott öntözés, végül figyelembe a kivitelezés az elkerülhetetlen halál.

A valóság az, hogy a gyenge fényviszonyok mellett a növények kevesebb műtrágyát igényelnek, és kisebb kockázattal járnak, mint a világosabb környezetben. 
Fontos, hogy ezt tartsuk szem előtt, ezért igyekezzünk a szubsztrátot szárazvá tenni egy kicsit az öntözés és a tápanyagok és műtrágyák alkalmazása között, csak havonta egyszer az aktív növekedési időszakban. Nem szükséges a padló talajba helyezése, és jó tanácsot ad arra, hogy rendszeresen tisztítsa meg a leveleket, ha nagy mennyiségű por keletkezik.

Azok a beltéri növények, amelyek kevés fényt igényelnek , amit javasoltak, a szakértők az önmegőrzés; igen, ne számítsanak gyorsan növekedni.

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.