Top 5 a Gyógynövény ami otthonra kell

Top 5 a Gyógynövény ami otthonra kell
Top 5 a Gyógynövény ami otthonra kell

A legfontosabb és könnyen termeszthető gyógynövények

gyógynövények és gyógynövény is, természetesen nagyon fontos szerepet tölt helyet az életünkben, akár hiszed, vagy nem olyan jól; Végül is, aki nem használta a nagymama receptjét a hideg, a hasfájás vagy a napégés gyógyítására?

A sajtóban ma fogunk beszélni öt gyógynövények (és egy bónusz track), hogy nőhet nagyon könnyen otthon, hogy mindig azokat a kezét, javította a tüneteket, és miért is ne, még gyógyítani bizonyos egészségügyi problémák. Ezek jó példák annak eldöntésére, hogy elindítsuk a gyógyszer kert .

Ez magától értetődik, hogy vannak olyan ezernyi példát, amelyek segítenek az egészség, ma beszélünk ezekről azt hiszem, nagyon egyszerű, fenntartása és szaporítása, de ha keres a több lehetőséget, láthatjuk  ahol Sok más fajta megtalálható. Kezdjük a listánkkal!

Az alapvető: "Aloe Vera"

 

Aloe Vera-Az Aloe Vera egy gyógynövény par excellence, és biztosan szerzett hírnevét, mint a növény 101 felhasználása .

Például kisebb égési sérülések esetén az aloe pulp használata az égésnél, balzsamként működik, és nemcsak fájdalmat, hanem "gyógyítja" a bőrt. Nagyon hatásos a cölöpök kezelésére is , meglehetősen gyakori probléma, a pépet is alkalmazza, és enyhíti az égést, gyulladást és viszketést. Még egy növény is, amelyet fel lehet fogyasztani, és enyhíti az emésztési problémákat, fekélyes vastagbélgyulladást és még az étvágytalanságot is.

Az Aloe Vera- t nagyon könnyű ápolásra késztetni, teljes napra van szüksége, mivel szinte minden zamatos. Minden olyan talajon nő, amely kavics keveréket tartalmaz, és nagyon jó vízelvezetést eredményez. A legforróbb helyen megtalálják. Azt is lehet, hogy őket edényben, és állni a szárazság. 
Virágzása nagyon díszes, télen narancssárga, sárga vagy vörös árnyalatú.

 

 

A Multi-Healer: "La Manzanilla"

 

kamilla

 

kamilla is fontos helyet foglal el a gyógynövények között, mivel segíthet enyhíteni több mint száz gyakori betegség , mint a hideg, ekcéma, emésztési problémák, fogfájás és a fül, valamint kezelésére bőrsérülések .

Az aromás kamillának szüksége van a teljes napra, hogy növekedjen, és 30 cm-es borítással. magasságban. Le elengedhetetlen átjárható és jó vízelvezetésű talajt, nem számít, mennyire rossz, de elég ahhoz, hogy lefolyjon bien.Le mérsékelt öntözést és szintén támogatja a szárazság. Virágzik tavasszal, virágai hasonlóak a százszorszépekhez, fehérek a sárga központokkal. Nagyon aromás mind a virágok, mind a levélzetben.

 

 

 

 

A gyógyító és dekoratív: "Az Echinacea vagy Rudbeckia lila"

 

echinaceaAz Echinacea , más néven lila Rudbeckia, a másik a gyógynövények, amelyek segítenek enyhíteni sok egészségügyi kérdések többek között égési sérülések, kisebb sebek és fekélyek . Az allergiák és csípések enyhítésére is használható. Fantasztikus erősíteni az immunrendszert. Hozzáadva ezeknek az egészségügyi előnyöknek, nagyszerű színt ad a kertünknek.

Az értékes echinacea évelő, és teljes napot igényel, jóllehet nagyon jól árnyékos területeket képes elviselni. Nem igényel különleges ellátásokat, kivéve a jól lecsapolt talajt. Egy másik előnye, hogy rendkívül nagy hőviszonyokkal bír. A nyár elején virágzik az őszi első fagyokig. Sok fajta van, és fehér, rózsaszín, piros és lila színben találjuk.

A Multiuse: "La Menta - Piperina"

 

menta-piperineNehéz más gyógynövényeket találni, amelyek a gyógyításon kívül a kertben mint a menta jó illata is . Gyógyászati ​​felhasználása az ókor óta ismert. 
Mi a menta alapvető növénye a gyógynövényünkben az A, C és a mangán magas tartalma. Az irritábilis bél szindrómában fellépő tünetek csökkentésére, az éhségre, a felszívódásra és a gyomorbalázásra alkalmazzák.

A pénzverde egy nagyon invazív növény, így mindig ajánlott, hogy kasszába tegye. Nagyon kicsi lila-kékes árnyalatú virágzik, és nyár végén jelenik meg. Nagyon fontos, hogy folyamatosan nedves talajt adunk, ami mélyen legalább kétszer, minden második nap. Az árnyékos területeken jól termesztenek, és bár évelőek, ősszel elveszítik lombjaikat.

 

 

A legszebb: "A Calendula"

 

kéri körömvirágA nagyszerű dolog a kalendula , hogy ez egy növény, amely virágozni szinte minden kertben. Ez segíthet megalázni a harapásokat, nyákokat, csípéseket, sebeket és még a varikózisát is. Infúzió formájában kezelhető, lázzal és krónikus fertőzésekkel kezelhető. Kozmetikai tulajdonságokkal is rendelkezik, valójában sok kereskedelmi szépségápolási termékben használják.

A körömvirágok, amellett, hogy a gyógynövényeken belül helyezkednek el, nagyszerű esztétikumot adnak a kertünknek a virágainak narancssárga narancssá-nak köszönhetően. Évente növényekként és virágzásként termesztik, különösen nyáron, bár az ültetési szezon függvényében egész évben durvábbá válhatnak. Szereti a helyet teljes napsütésben, bár félig árnyékot képes elviselni. Feltehetően nedvességre érzékenyek, ezért nagyon fontos, hogy a talaj nagyon jól lefolyik, ami gyakran javul a homok hozzáadásával. A kockázatoknak rendszeresnek kell lenniük, és elkerülik a túlzásokat.

Bonus pálya: "La Albahaca"

 

Növelje bazsalikomot zárt térben

bazsalikom (Ocimum basilicum) a legegyszerűbb gyógynövényes növények termesztése, egy növény, amelyet bár évente újra kell gyúrnunk, beltéren lehet termeszteni, ami lehetővé teszi számunkra, hogy minden egyes évszakban rendelkezésre álljon.

Között a gyógyszer tulajdonságaitlegismertebb Basil találják, hogy ez előnyös azokban az esetekben az álmatlanság és szorongás, segíti az emésztést, és azért is előnyös eltávolítása kövek vagy vesekövek mindkét vesét és. Rendkívül hatékony a laryngitis és a pharyngitis esetén, nyugtatja a köhögést és gyorsítja a gyógyulást megfázásban. A bőr szintjén segít meggyógyítani a sebeket, gyulladáscsökkentő és bár hihetőnek tűnik, taszítja a szúnyogokat. Az anyák széles körben használják a szoptatás idején is, mivel serkenti az anyatej termelését. 
A bazsalikom termesztése csak jól leeresztett szubsztrátot és gyakori öntözést igényel, a növényeket teljes napfényben és fél árnyékban is megtalálhatjuk.

Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.