Virágcserepek kezdőknek

Virágcserepek kezdőknek
Virágcserepek kezdőknek

Kezdeti útmutató a virágcserepek összeszereléséhez

Itt van egy lista azokról a dolgokról, amelyekre szükséged van a virágzó virágok művészetében:

 • PORKÁK VÁGÁSHÁLÓKAT:
  vízelvezető nyílásokAmikor fazekakról beszélünk, rendelkezésre állnak különféle anyagok, valamint formák és színek. Kiválaszthatja azt, amelyik tetszik, és egy olyan méretben, amit kezelhet, ne feledje, hogy a tömeg jelentősen megnő, ha földet tölt és vízzel tölti be. 
  Egy másik fontos kérdés, hogy emlékezni kell, hogy a konténerekmindig hozzáadásra kerülnek a tervezéshez, tartsa ezt szem előtt, amikor kiválasztja az alakzatokat és színeket. Ha tetszik egy dekoratív pot, amely vízelvezető lyukak, akkor adja magát a lyukakat, vagy használni, mint egy fazék tulajdonosok, azaz helyezi a növény egy műanyag edény olcsó, majd helyezze azt a bankot de néhány hüvelyknyi kavicsot helyezünk az aljába, hogy felszívja a felesleges nedvességet.
 • potting talaj egy zsákbanEgy vagy több zsák virágföld:
  A keveréket a virágföldet könnyebb és tápanyagokban gazdag, beleértve a bizonyos típusú szerepel a keverék lenta.Nunca kibocsátású műtrágya használat közös kerti talaj a cserépben, mert túl nehéz és ezenkívül hajlamos a tömörítésre, ami később okoz problémákat az öntözéssel.
 • A drótháló, kerámia darabok vagy kávé szűrők:
  Ez csak akkor szükséges, ha a leeresztő lyukak a pot túl nagy (több mint 1 cm). Egyszerűen csak a pot aljára helyezzük, nehogy a föld elmeneküljön.
 • MULTIPURPOSE MŰTRÁGYA:
  Ez kezdetben nem kötelező, de később biztosan szüksége lesz rá.
 • VIRÁGOK NÖVÉNYEK:
  A legfontosabb rész !!! Vagy nem?

Virágok kiválasztása edényekhez

A virágok legjobb virágai kétségtelenül megtalálhatók a kertközpont "Évente" vagy "ágynemű" részében. Bár csak egy ideig élnek, nem hagyják abba virágot adni az egész szezonban .

Más virágzó növények, például évelők, izzók és még a cserjék is gyönyörűen virágozhatnak ebben az időben, de virágzásuk csak néhány hétig tart, és színtelen edények maradnak.

Egy másik nagyon fontos kérdés, amikor kiválasztja a növényeket a virágcserepek összeszerelésére , az, hogy figyeljen a kiválasztott növények fény- és hőmérsékleti igényeire, és értékelje, hogy alkalmas-e arra a területre, ahol a tartályt fel kívánja szerelni.

Virágcserép tervezése

Monokromatikus kialakítás: Az edényt ugyanolyan típusú növényekkel töltheti fel, és ugyanolyan színű . A piros gerániumokkal teli konténer mindig bölcs döntés a napfényes tér számára; és ha egy árnyas tornáról beszélünk, választhatsz egy rózsaszín impatiens csoportot (az otthon örömeit); a kosárba akasztható, biztosan nem fogsz rosszul választani a gyönyörű petúniákat , amelyek valódi vízesésekké teszik majd a virágokat. Egy másik lehetőség, az évesekre hagyva, hogy egyetlen nagy növényt válasszon, például egy bostoni páfrány vagy egy trópusi hibiszkusz, ez formálisabb megjelenést kölcsönöz a banknak. Valójában a nagyobb növények, mint az utóbbiak, már "előre telepítettek" egy elég tisztességes potban, ami lehetővé teszi, hogy azonnal élvezhesse.

virágok edényekben

Többszínű kivitel: Ugyanazon növény különböző fajtáit és színeit is színezheti . Ez a lehetőség sokkal színesebbé teszi számunkat, de egységes megjelenést és egyezést biztosít a textúrákban. Egyes növények, például zinnias, verdolagas, impatiens és petunias , akkor is megtalálják őket már kombinált egy "használatra kész pot" a kertészeti boltban. Ha nem találja meg őket ily módon, külön megvásárolhatja őket, és összeszerelheti a virágcserépet olyan színekkel, amelyek tetszenek a legtöbb virágnak, mint amilyennek tetszik.

A gyógynövények magasságot adnakVegyes vagy vegyes formatervezés: Ha több kalandja van, akkor megpróbálhat összeönteni egy edényt különböző növények kombinációjával . Ha ez az első alkalom az ilyen típusú szerelvény, ott van egy képlet vagy alapvető paramétereket, amelyek a siker érdekében: össze néhány emeleten magas, néhány növény, vastag lomb mi széles és emelkedik vagy záró növények átterjedni a tartály szélei. A legtöbb éves növényt ugyanabba a tartályba lehet ültetni (kivéve, ha más öntözésre vagy világításra van szükség). Válassza ki azokat a textúrákat és színeket, amelyekről úgy gondolja, hogy kiegészítik egymást.

 

A növények megvásárlása

Szükséged lesz elegendő növényre, hogy kitöltsd a választott edényt, mindig figyelembe véve a négy vagy öt centiméter közötti távolságot. Bár a méret nem meghatározó, ne feledje, hogy minél kisebb a palánták, annál hosszabb lesz a növények elfoglalni a tartályt.

És most itt az ideje szórakozni: virágozni!

 1. Ha elkezdődik, ha a vízelvezető lyuk túl nagy ahhoz, hogy a talaj lecsaphasson, fedje le őket kavicsokkal, tégla darabokkal vagy egy darab drótkal. Ezután töltsük fel a potot egy csomó aljzattal a kapacitásának kétharmadáig.
 2. Most támogassák a konténerben lévő növényeket , és elkezdjenek dönteni a formatervezéséről . Választhat egy kerek designt (magasabb középrészes növényeknél, rövidebbek vagy akár mászkálhatnak), vagy egy elülső design (a magasabbak a hátsó és a rövidebbek, vagy a csúszó robotok).
 3. Miután a tervezést eldöntötték, készen állunk a növényre. Mi lehet eltávolításával egyes növényvédő annak pot ideiglenes nehogy a hatástalanítani a földlabdával (ami a beállított gyökerek). Ha látjuk, hogy nehéz eltávolítani, akkor egy kicsit lenyomhatjuk a lefolyó lyukat. Soha ne húzzuk meg a szárat, és mindig igyekezzünk a lehető leggyorsabban megzavarni a gyökereket. Újra rendezni fogjuk őket, ügyelve arra, hogy fenntartsuk a mélységüket, mint az eredeti potjában.
 4. Adjon aljszert a növények közé, és óvatosan érintse meg az ujjaival. Mindig legyen óvatos, nehogy túl nehéz legyen megtörni a növényeket, ne feledje, hogy kicsi és ezért törékeny. Ne felejtsd el, hogy mindig hagyjon kb. 2-5 cm-t. a pot szélétől a szubsztrát nélkül , különben a víz elmerül a víz alá helyezés helyett.
 5. Győződjön meg róla, hogy az összes növény ugyanazon a szinten van , vagyis gyökere nincs látható.
 6. Most vigye a potot a kiválasztott helyre és a vízbe mélységig , amíg a víz ki nem jön az alsó részből.
 7. Végezetül, vigye magával néhány lépést és csodáljon munkáját !

A virágcserép gondozása

 • Víz a virágedényedet két-három napig. Nagyon forró nyarak, akkor valószínűleg meg kell csinálni minden nap.
 • Ha a növények táplálását kívánja használni, használjon többcélú műtrágyát vagy egy speciális virágágyást, amelyet rendszerint kéthetente alkalmaznak a csomag utasításai szerint.
 • Ha vizet használ , ne felejtsd el gyakorolni a " deadheading " -t, ami azt jelenti, hogy a megszáradt virágokat eltávolítjuk a növényből, a születés alatt. Ez új virágok termelését serkenti.
 • Ha a növények elszaporodnak, megcsípheti őket, vagyis könnyedén átszúrhatja őket ujjaival, ami elősegíti az elágazást és bozótos növényeket termel.

Remélem, ezek a tippek és utasítások a virágcserép készítéséhez hasznosak voltak, és ösztönözze Önt arra, hogy összeállítsa saját terveit, egészen a következő alkalomig!


 • Partnerünk:

  Az arcápolás lépései

  Arcápolás lépései

  Nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is szüksége van néha az arcápolásra. Arról nem is beszélve, hogy az ápolt külsőt a nők jobban szeretik. A következő oldalon tájékozódhat az arcápolás lépései-ről ami nem csak nőknek szól. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az új technológiák már csodákra képesek, igaz a fiatalságot még nem adják vissza. A fiatalsagtitkai.hu azt vállalta be hogy bemutasson pár terméket, hogy ezzel is ismertesse a technológiai fejlődést.   

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás korrekt áron, BL-online Kft.

  Duguláselhárítás korrekt áron

  A duguláselhárításnak mindig is magas volt az ára és nagyon sok esetben a munka végéig nem is lehet tudni, hogy mennyibe fog kerülni a végösszeg. Sok cégnél így van de nálunk nem! A Bl-online csoport fix áron és korrekt áron  adja a szolgáltatását. Mindig megmondjuk a telefonba a munka legelején, hogy mennyibe is fog kerülni a minimum és a maximum összeg. Nem hitegetünk senkit, hogy öt ezer forintból ki fog jönni egy duguláselhárítás mert olyan nem létezik. A duguláselhárítás korrekt áron célja, hogy megismertesse magát egész pest megyében a korrekt áraival és színvonalas munkájával.  Nem lenne jobb tudni, hogy mennyibe is fog kerülni a végleges összeg? Mint a helyszínen meglepődni és ha nincs nálunk annyi akkor rohangálni és idegeskedni a pénzért?

 • Partnerünk:

  Az autószerelés a vérünkben van!

  autószervíz fix áron

  Van egy dolog a világon amit minden 2. ember foglalkoztat és szeretne. Ez egy saját autó. Már gyerekkorukban foglalkoztatja a kicsiket a mozgó járművek és ez életük végéig ki is tart. Egy autó kényelmes, gyors, szabadságot ad stb. Amire viszont nagyon sokan nem gondolnak az az, hogy egy autót fenn kell tartani és szervizelni kell ami nem olcsó mulatság. Vannak olyan autók amiknek a szervizelési költsége sokkal nagyobb mint maga az autó. Cégünk az autószervíz fix áron nem drága, nem lassú és nincs rossz helyen sem. Munkatársaink nagyon türelmesek és nagyon ügyesen és gyorsan dolgoznak erre garanciát is vállalunk.

 • Partnerünk:

  Költöztetés jó áron:

  költöztetés

  A költöztetés szakma egy igazán nehéz dolog és ezt szó szerint kell érteni. A kollégák minden nap reggeltől estig nehéz bútorokat emelgetnek és még hétvégén is. Ugyanis a legtöbb költözni vágyó vagy éppen költöző ember / család hétvégén ér rá főleg. Ami biztos, hogy aki nem tapasztalt költöztető annak nem lesz könnyű dolga költözésnél és még lehet károkat is fog okozni magának. A költöztetés árak-at kiszámíthatja weboldalunkon.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Miskolc-on!

  duguláselhárítás miskolc

  Akik vidékről költöznek fel Miskolc-ra azoknak ez új fogalom lehet, hogy duguláselhárítás. Sajnos ez a modern korral jött de nem pár éve hanem már több száz éve megkeseríti az emberek életét. Vidéken a családi házaknál viszonylag ritka a dugulás mert jól felépített csatorna rendszerek vannak. Sajnos a gyorsan felhúzott 10 emeletes lakóházaknál gyakoribb a dugulás és mindeniknek magának kell megoldani saját zsebből. Miskolcon sincs másképpen a helyzet, itt is gyakori a dugulás és a duguláselhárító viszonylag kevés van. Látogasson el weboldalunkra: duguláselhárítás miskolc és tájékozódjon cégünkről és árainkról.


Ez egy fordítás!
A fentebb lévő tartalom egy fordítás, így az információk hitelességével kapcsolatban az oldal üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.